Wilt u en uw bedrijf ook een aandeel hebben in ‘Uut de Hoogte’? Dat kan!

Over Uut de Hoogte

In het tweede seizoen van Uut de Hoogte maken we kennis met een paar nieuwe buurtbewoners met een al even uitdagende gezinssituatie als de Lutjes. Op krap vijftig vierkante meter woont Amanda Potje samen met haar vriendin Nel Bloem, die ook nog eens twee kinderen heeft meegenomen. Ondertussen woont de ex van Nel, Erwin P Dijksterhuis, in een villa op het water in de al even lege als nieuwe gemeente Foxmeer waar hij gemeenteraadslid is. Zijn pa woont bij hem in en die is beduidend meer in trek bij de dames dan de arme Erwin. De ogenschijnlijke tegenstellingen binnen deze familie leveren de nodige komische situaties op. Maar hoewel de verschillen tussen de ‘elite’ en het ‘volk’ soms groot lijken, zijn er toch overeenkomsten zat. Door samen te lachen, om elkaar, om onszelf, en bovenal mèt elkaar, leren we de ‘ander’ beter begrijpen. Dan blijkt dat we toch meer met elkaar gemeen hebben dan we van te voren hadden gedacht! Zo zorgt ook het tweede seizoen van Uut de Hoogte voor verbroedering en begrip tussen alle Groningers.

Uut de Hoogte wordt geschreven door Jan Veldman en Frank den Hollander. De regie is in handen van Jack Nieborg.

De voorstelling

Aflevering zeven is vanaf 24 januari 2017 te zien in het Der Aa-theater in de binnenstad van Groningen. De laatste voorstelling speelt in december 2017. Voor de zomer spelen drie afleveringen en na de zomer nog eens drie. Elke aflevering speelt maar liefst tweeëntwintig keer! Met opnieuw zes afleveringen speelt Uut de Hoogte dit seizoen dus meer dan 130 keer!

De unieke vorm van theater beleven – het publiek draait met de scènes mee op krukjes – houden we ook dit seizoen weer vast.  Wanneer het verhaal zich van De Hoogte naar Foxmeer verplaatst beweegt het publiek mee. Zo maken we snelle scènewisselingen, net als op TV!

Filmbeelden spelen een grote rol in de voorstellingen, want daarmee springt Uut de Hoogte in op de actualiteit. Bovendien kunnen drukbezette bekende Groningers zo makkelijker meedoen in een van de voorstellingen.

Sponsoring & contact

Wilt u en uw bedrijf ook een aandeel hebben in ‘Uut de Hoogte’? Dat kan! Word ‘kameroad’ van Uut de Hoogte. Natuurlijk staat daar iets tegenover. Er zijn mogelijkheden genoeg: van naamsvermelding op website of poster, tot een speciale ‘privévoorstelling’ voor uw bedrijf. Daarover gaan we graag met u om de tafel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met zakelijk leider Emil Klok, via 06-25052947 of uutdehoogte@gmail.com.

Uut de Hoogte word mede mogelijk gemaakt door geweldige sponsoren!