Word verzetsheld!

In 2019 komen de makers van Uut de Hoogte met een gloednieuwe productie. Stichting SpeelGoud presenteert Op Verzet: de meest onnozele en onbekende verzetsbeweging die Groningen nooit gekend heeft.

U verkeert nu in de unieke positie om ‘insider’ te worden in een verzetsgroep die zich eeuwenlang onder de radar heeft weten te houden. Ga mee op verzet en steun ons met een financiële bijdrage.

 

Op Verzet

Het publiek wordt tot vier keer toe uitgenodigd om mee te gaan op verzet en deel te nemen aan ‘levensgevaarlijke’, uiterst geheime en onmogelijke acties op verschillende geheime locaties in Stad én Ommeland. De verzetsbeweging bestaat al eeuwen: elke aflevering worden de mensen meegenomen naar een andere tijd, met weer een andere opdracht waarbij zij talloze locaties aandoen. Van het saboteren van een kanon met Bommen Berend, het overbrengen van een geheime boodschap ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, tot het plaatsen van explosieven onder een kapitalistenhuis in de jaren ’80 en we maken zelfs een uitstapje naar de toekomst om de computer die de stad bestuurt te hacken.

 

Ga mee op verzet

Iedereen weet hoe het zit: die lui in het verzet, dat zijn de helden. Vooràl als je aan de goede kant van de geschiedenis staat, en dat weet je van tevoren natuurlijk maar nooit. Maar met uw steun kunnen we de verzetsbeweging uitbreiden, de dappere mannen en vrouwen beter kleden (kostuums), met het publiek nóg geheimere locaties kunnen bezoeken, fantastische verzetspropaganda maken (filmbeelden) en nog veel meer. Wie weet staat ook ú na afloop in de boeken als verzetsheld!

 

Wat krijgt u er voor terug?

Naast in potentie eeuwige roem, krijgt u meer terug voor uw aandeel in het verzet.

Ook ander suggesties zijn welkom en we gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact

Geïnteresseerd? Neem contact op met onze zakelijk leider Emil Klok

E: emil@casavia.nl

T: 06 25 05 29 47