Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor theaterfeuilleton Uut de Hoogte

We zoeken versterking bij Uut de Hoogte!

Stichting SpeelGoud produceert in 2017 het tweede seizoen van het theaterfeuilleton Uut de Hoogte. Het feuilleton filmen-noordpolderzijl-010-ahbestaat uit zes nieuwe afleveringen. Vanaf januari tot en met april 2017 worden de afleveringen 7 tot en met 9 gemaakt. Vanaf september tot en met december volgen de afleveringen 10 tot en met 12.

Het feuilleton wordt geschreven door Frank den Hollander en Jan Veldman. De regie is in handen van Jack Nieborg. Uut de Hoogte gaat over een gezin in de Groninger volkswijk De Hoogte. Ook maken we kennis met een nieuwe familie in Blauwestad.

De casting is al in volle gang en we starten binnenkort al met de voorbereidingen van opnames voor de filmbeelden van aflevering zeven. De organisatie zoekt versterking op een aantal gebieden:

Barmedewerkers/kassamedewerkers

Wij zijn op zoek naar mensen die op de voorstellingsavonden bar- en/of kassawerkzaamheden willen uitvoeren. Je hoeft niet op elke voorstellingsavond beschikbaar te zijn. We kunnen je inroosteren op basis van beschikbaarheid

 

Cateringmedewerkers

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om tijdens lange repetitiedagen, tegen kostprijs, de crew en cast van een maaltijd te voorzien. Je hoeft niet alle repetitiedagen beschikbaar te zijn.
 

Kom jij ons team versterken?

Stuur een kort bericht met je contactgegevens, informatie over jezelf en je ervaring naar productie@uutdehoogte.nl

Eventuele vragen kun je ook stellen via dit adres. We zien je reactie heel graag tegemoet.